mandag 9. mai 2011

Bjarte nr. 3 i Gullfjellet rundt

Vethe-ekspressen viste at formen er i anmarsj då han parkerte alle (bortsett frå to mann eit brot) opp Fanafjellet. For dei andre fem Vossevangarane vart det både eitt og hitt.

2 kommentarer:

 1. Odd Inge var den mest uheldige. Han var innblanda i ein stygg velt i stor fart. Heldigvis såg det ut til å gå bra med han. Carsten, med feltets tyngste sykkel, sykla godt. Hans problem var at han mista kjedet to gonger. Eirik, tempohingsten frå Valestrand, for anledningen i den sprett nye bortesjåttsn til Valestrand Hjellvik FK, var i godt slag heilt til ein 92 år gamal herre frå Kalfaret i ein kvit lada trengde seg inn midt i feltet og dermed miste Eirik hovudfeltet. Jarle sykla skikkelig bra, men han har ikkje trent. Rune var i godt strok heilt til han gjekk tom for næring. Nikolai kom aldri til start, for han hadde rengbogehinnebetennelse. Asbjørn var i konfirmasjon, Nils hadde vakt og Eystein fekk ikkje lov.

  Tidene til VCK-arane vart:

  VETHE Bjarte Vossevangen CK 2:20:39
  HERHEIM Rune Vossevangen CK 2:35:20
  CHRISTENSEN Carsten Vossevangen CK 2:35:58
  MJELDE Eirik Vossevangen CK 2:39:38
  SØTVIK Jarle Vossevangen CK 2:40:00
  JORDALEN Oddis Vossevangen CK DNF

  Resultatliste her: http://www.ckhenie.no/files/Leif_Erik/Gullfjellet_Rundt_2011__Resultatliste_uten_etteranmeldte_sondag_1_.pdf

  SvarSlett
 2. http://www.ckhenie.no/files/Leif_Erik/Gullfjellet_Rundt_2011__Resultatliste_uten_etteranmeldte_sondag_1_.pdf

  SvarSlett