søndag 17. juli 2011

Kondis.no: Vethe med sin 8. 'Bergen-Voss'-siger

Nesten 5000 fullførte Bergen-Voss

Bjarte Vethe fra Voss vant igjen.

4Bergen-Voss_ingress_926765
Det var 11 mann igjen i tetgruppen som kom til Voss. Blant dem var Bjarte Vethe som tok sin 8. seier i det tradisjonsrike løpet.

Bjarte Vethe fra Voss har tangert Ove Matland sin seiersrekke på 8. ganger. Bjarte satt med feltet inn til Voss med 10 andre syklister som klarte det harde kjøret i bakkene. Her var det Ove Matland måtte si takk og farvel sammen med 50 andre fra seedet pulje nr.1. Feltet kom in på 4.15, noe som er en relativt god tid med hensyn til regn og vind i starten av løpet.

Løpet utviklet seg til et slags lureløp hvor ingen var særlig dravillig innover fjorden og når bakkene kom startet kjøret slik at ryttere falt av og ingen enighet om rekordforsøk på de gjenværende.

Seedet pulje nr. 2 tok innpå tidlig iløpet og hadde spist opp 1 minutt til Trengereid, men vissnet av innover Hardangerfjorden og fikk 4 timer og 25 minutt i mål. Beste kvinne ble Linnea' Fredång fra Åsane CK på tiden 4 timer og 25 minutt. Meget sterkt av 28 år gamle Linnea som var med for tredje gang i klassikeren.

Arrangementet var en stor suksess med glade folk overalt. BCK fikk til et godt gjennomført løp med politi og motorsykler til alle store grupper og dommerbiler som fulgte de beste seedete puljene hvor alt ble nøye kontrollert.

I målområdet sto igjen Erik Hanøy for en særdeles glimrende speakerjobb hvor alle får god og nøye informasjon ved målgang. I og rundt mål gikk det riktig og greit for seg når nesten 5000 syklister strømmer på. BCK vet hva de gjør og etterpå er det mat drikke i idrettshallen som fungerer helt topp.

Alle bilder lagt ut. Resultater for 50 beste kvinner og menn lagt ut. Resultater forøvrig, se bergenck.no
Tekst og foto: Jørgen Pettersen


 
Førstemann i feltet over mållinjen med Voss sin  store sønn for dagen nemlig Bjarte Vethe. Tok sin 8. seier i den tradisjonsrike klassikeren og kan nå sprette Champagnen med fullklaff i Bergen-Voss nok en gang.
Lenkje til heile artikkelen på Kondis.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar