torsdag 21. mars 2013

Fellesritt 2013

Hallingrittet er årets fellesritt for Vossevangen CK. Det går av stabelen lørdag 6. juli, med start og innkomst ved Oset Høyfjellshotell på Golsfjellet.
Oset er Arena og base for rittet. Rittet er 43 km langt med ei vinnertid på ca. 1 time og 30 minutter. Løypa er variert og består av Singel-track(sti), grusveier, seige motbakker og morsomme utforkjøringer med formidabel utsikt over fjellheimen. Traseen passer for dei som liker litt av alt.

Vossevangen har satt av kr. 10.000,-. til rittet, og dette dekker startkontigent og deler av overnatting, avhengig av deltakerantallet.

Foreslår at me reiser opp fredag 5.7, og overnatter til søndag, sykler rittet på lørdag, koser oss lørdagskvelden og har ein fin treningstur på søndag. Dei det ikkje passer for kan velga overnatting fra fredag-lørdag eller lørdag-søndag, kjøretid fra Voss er ca. 3 timer og 30 minutt. Ta med heile familien, det er ferietid for mange, og det arrangeres også barneritt på lørdag.

Når da gjeldt overnatting er det mange steder å velge mellom, dette fremgår av heimsida til rittet, sjå www.hallingtrippelen.no. Oset Høyfjellhotell er som nevnt tidligere Arena og base for rittet, start og mål er i husveggen, premieutdeling foregår på/ved hotellet. Hotellet har gode tilbud i forbindelse med rittet, og overnatting med halvpensjon. Fleire av oss har budd her tidligere under Hallingrittet, ein grei plass å bu.

Frist for påmelding er 1.5. Dei som ynskjer å vera med gir ein tilbakemelding til Anton Hanevik, e.post hanevik@vaksdalnet.no eller tlf. 90823860 innen fristen. Felles påmelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar