søndag 21. april 2013

Vidar med VCK-siger nr. 2 denne helga!

Vidar Mehl, Vossevangen CK/Toyota Fuji Team, vann i helga Vårsprinten på Feiring. Med dette gjorde han helga komplett for Vossevangen CK. To sigrar av to mogelege.

Her er Vidar sin rapport: "Kjørte i går landeveisritt på Feiring. Vårsprinten som eg har kjørt mange år på rad no. Var tittelforsvarar frå i fjor så hadde litt å forsvara;)
Rittet består av ein kort, men brutal fellesstart der ein kort runde køyres 8runder. Opp ein bratt kneik på ca 200m med ca 10% stigning så ned og oppatt!
Kjørte bra og eg ein til fikk ei luke på toppen siste runde. Luka holdt inn, men jeg tapte spurten med bitre 20cm….
For øvrig tredje år på rad eg blir nr to på den fellesstarten der…! jaja!
Etterpå var det 20km tempo! Noke spent då eg har kjørt veldig lite hard økter og veit liksom ikkje heilt kor eg har kroppen og beina enda.
Starta beherska der er kom fort inn i en god rytme. Klarte å halde trøkket veldig bra frå vending 10km og inn igjen i den litt seige og tunge motvinden.
Tida vart 27:07 (snittfart 44,1km/t) som haldt til seier på tempoen og samanlagt seier i år også:)
Tida på tempoen var overraskande god, faktisk 13sek bedre enn i fjor sjølv om følte meg vesentlig sterkare i fjor. Lovar bra det skulle ein tru?:)
Så dersom ting går som planlagt fram over så er eg faktisk begynt å bli litt optimist igjen etter å nesten svart malt alt i starten av mars!
Kommande helg blir hard, men ikkje pga ritt. Samling på landevei på Gardermoen. Blir nok mange mil med dunking!
Meir info om og kva dette er kjem i helga da dette blir 100% offisielt! Wait and see!:)"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar