torsdag 23. mai 2019

Nordhordaland Rundt


Sundag 19.mai var det klart for Nordhordaland Rundt, i strålande vær hadde heile 11 VCKara tatt turen til Radøy for å sykla den nesten 9 mil lange runden, ekstra kjekt å sjå så mange nye Vossevangara til start.
Som vanlig var VCK høgt oppe på resultatlistene, og nok ein gang var Kjetil beste VCKer med 6. plass, men med Sindre og Filip rett bak.
Kjetil, Sindre og Kristin vann sine klasser medan Filip enda på 3. i klassen sin.
Sjå komplette resultat her.

Me har dessverre berre fått inn ein ritt-rapport, men det er ikkje for seint, skriv ned nokre ord og send det inn så skal me få lagt det ut.

Kjetil sin rapport:

Nordhordland - rundt
I glimrende vær var det klappet og klart for ritt på øyene utenfor Knarvik. Det var svært gledelig med en hel delegasjon fra Vossevangen CK. Og enda mer gledelig med mange nye, unge (og lovende). I pulje 1 var det hele 4 ryttere fra klubben. Sindre, Bjarte, Filip og undertegnede. I kort-kort og skyfri himmel trillet vi ut fra Alversund. Det var et svært sterkt startfelt som la i vei på dette 90 km lange rittet. Med 45-46 km't i snitt første 40 minuttene, var det ikke lett å komme i brudd. Men det var flere som forsøkte. Det var veldig god stemning med så mange blå/hvite trøyer i feltet. Og var det et bruddforsøk så var vi representert! De første 60-70 km ble de fleste bruddene hentet ganske raskt. Sindre var nok den ivrigste av oss. Han både gikk i brudd, gikk etter brudd og var med på å kjøre inn brudd. Folk skal få brynt seg på han fremover! Filip sa før rittet at han var spent på farten. Likevel var han ved flere anledninger i bruddforsøk. Ved ca 15 km til mål går det ganske rolig. Da er det en gruppe på 5 ryttere som går til bakfra. Vi er mange som er uforberedt og flere sitter inneklemt. De får fort en luke, men vi ser de hele veien. Når vi nærmer oss løypas eneste bakke går det saktere i feltet og bruddet får nærmere 2 minutt. Selv med full trøkk opp bakken har bruddet god margin. De siste 7 km til mål prøver vi å samarbeide i front. Sindre er også med i fronten og gjør en super jobb. Imponerende at han i tillegg gjør en god spurt. Selv om vi gjerne skulle vært i siste bruddet, var dette en strålende dag. Mye aktiv og sterk kjøring. Og ikke minst super stemning blant klubbens deltagere.
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar