fredag 2. mai 2014

Bjarte og Kjetil køyrde Enebakk Rundt - Siger til Atea!

Bjarte Vethe og Kjetil Isaksen, båe Vossevangen CK, køyrde i dag "Enebakk Rundt". Dette vår årets rittdebut for Bjarte. Enebakk rundt er eit lagtemporitt på 80 km med start og mål på Skullerud utanfor Oslo. Atea vann rittet i år som i fjor. Bjarte hadde diverre teknisk uhell og mista laget i lag med ei rekkje andre Atea-rytterar. Sterkt å vinna rittet med ni mann i rulla, når Rye stilte med 38 stk.! Me
gratulerer!! Bjarte og Kjetil har sendt oss fylgjande rapportar;

Bjarte:
"Team Atea Pro Aktiv kjørte årets første løp idag. Det var minus 0,5 grader ved start, me starta med 17mann, som lag nr 5.Starten gikk ganske kontrollert, men me mista ganske tidleg 4 mann. I motvind henta me Bærums lag (Boc). I det vi skulle kjøre forbi dei, skjer det fatale for meg, eg ligger sist og ser ikkje eit stort hol i vegen, kjører rett opp idet og kjede hopper av framme, det setter fast rundt pedalen, etter mye om og men får eg det på med handa, men laget er langt foran, klarer ikkje å kjøre meg opp att, så da var løpet kjørt for min del, så det var berre å kome seg til mål,hadde da kjørt i ca 40 min. I slike løp har me ikkje lov å få pes oppatt . Litt stang ut for min del, men føler eg er der eg skal vere med forma. Det er tross alt mitt første løp for sesongen,når det store målet først er 28.juni. Kjetil sat med inn i til mål ,kor dei slo Rye med ca 25 sek. Veldig bra kjørt av han og laget".

Kjetil:
"Det ble en bra gjennomkjøring for den lille gruppa som stilte til start. Vi var kun 17 ryttere på start i Enebakk. Og etter halvkjørt ritt var vi allerede halvert.. For enkelte gikk det for fort, og noen måtte stå pga tekniske problem. Bjarte var desverre en av de som hadde tekniske problem. Med så få i rulla, ble det svært jevnt. Og i mål var vi 30 sekunder foran Rye. Nå ser jeg frem til gateritt og fellesstart i Østfold 3 dagers, lørdag og søndag".

Sjå resultat på våre resultatsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar