mandag 9. juni 2014

Nytt kanonritt av Kjetil! Nr. 3 i Sandefjord Tours!

Kjetil med nytt sterkt resultat!
Kjetil er i storslag og klinka til med ny topplassering i dag! Han kom seg i brot og var med i spurten om sigeren i Sandefjord Tours! Me gratulerar og kan presentera fylgjande interessante rittrapport frå hovudpersonen sjølv:

"De ble et veldig morsomt ritt i dag. Med er sterkt felt var det mange som ville ligge fremme. Etter ca 30 km kom det første skikkelige  støtet. Over bakketoppen var vi 25 mann i front. Og alt 10 km til blir det gått til på nytt i eneste skikkelige knekkeren. Den lokale helten/ Mr. bikeshop Håkon Liland legger seg i front og klemmer
til.  Han tauer opp knekkeren og ligger lenge i front i over 40 km/t i slak motbakke. På toppen er vi 8 mann. Enkelte blir litt usikre da de to continental-rytterne er i gruppa bak.. Heldigvis er 4 av de 8 fra samme lag, Vestre Aker- Velo. Etterhvert fungrer samarbeidet ganske  bra. Vi klarer hvertfall å holde unna! I finalen er det en slak bakke på ca 1 km. Jeg sitter godt plassert og bruker lite krefter. 300 meter før mål er det en som støter. Han forann meg klarer ikke å henge på. Til slutt må jeg gå til selv. I god fart plukker et par ryttere. Tar innpå han i front men kommer ikke helt frem. Med melkesyre til ørene kommer jeg inn på 3 plass. Veldig nære , men likevel svært nøgd! Håkon Liland vant og det var absolutt fortjent!"Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar