lørdag 6. september 2014

Vossevangen CK markerte seg under "Fana todagars"!

Kjetil og Nikoali i front. Svein Ivar Reiso i NM Master-trøya si til høgre!
Kjetil Isaksen, Vossevangen CK, sykla i helga Fana Todagers. Rittet består av tempo og gateritt laurdag, og fellestart sundag. Kjetil syklar aktivt og godt, han synte at haustforma er svært bra! Han vart nr. 2 i eliteklassen i samtlege ritt. Sjå lenger nede for rittrapport! Under fellesstarten sundag var Nikolai tilbake på landevegssykkelen! Les om "comeback'et" til Nikolai i rittrapporten! Resultata finn du her.


Godt vestlandsvær under fellesstarten sundag
Rittrapport Kjetil:

"Da var Fana 2 dagers unnagjort. I skikkelig Bergensvær ble det kjørt tempo, "gateritt" og fellesstart.

Om jeg kort skal oppsummere disse 3 rittene, må det være noe i denne duren; Gode bein/form, angrepsvillig og taktisk forbedringspotensial..
Tempoen gikk overraskende bra. 9 km med snitt på 41,7. Får være godkjent på landeveissykkel.
På både "gaterittet" og fellesstarten var det vill kamp om å komme i brudd. Begge dagene forsøkte jeg hyppig, både å etablere brudd og tette brudd. Begge dagene var det noe overraskende brudd som holdt inn. Ved begge anledningene forsøkte jeg å støte meg opp mot slutten. Ble desverre for hardt. I dag var også Nikolai med. Veldig god stemning med flere fra klubben. Selv med lite trening siste tida satt han greit med. For min del var det litt skuffende plasseringer, men gode gjennomkjøringer før helgas NC. Takk for gode heiarop fra Odd Inge, Jane og Anton.

I menn elite ble det følgende plassering; 2-2-2 og sammenlagt 2.. Vi kjørte sammen med master, så plasseringene blir litt misvisende."


Rittrapport Nikolai:

"Eg og Kjetil var idag med på Ytrebygda rundt, rundbaneritt ala 7x9km. Fyrste runden sat eg berre med for å bli litt varm i skrotten, men kjente tidleg at dagsformen ikkje var all verden. Prøvde å lette litt på rumpa i den eine bakken som var på runden, noko som resulterte i pinn stive bein. Etter det hang eg berre med feltet inn til mål(litt bak i spurten som vanleg). Eit 3-mannsbrot klarte akkuratt å holde inn til mål, der vinnaren blei Fredrik Olsen frå Åsane. Kjetil var derimot mykje meir på hugget idag, med aktiv køyring gjennom heile rittet. artigt med ritt igjen, sjølv om formen var dårleg. Satser på betre bein neste helg på Skarverittet."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar