søndag 14. september 2014

Kjetil klinka til under Norgescupavsluttinga!

Kjetil godt nøgd etter fin-fin 17.-plass i dag!
I dag, 14.september vart det køyrt siste runde i årets Noregscup landeveg. Rittet gjekk rundt Sandnes. Kjetil Isaksen var i storslag og knalla til med 17.-plass, trass i bomgiring i siste sving! Endeleg litt "stong inn" for Kjetil etter nokre løp med litt klabbing! Me gratulerar Kjetil med kanonplassering og vonar han no er supermotivert fram mot terrengritt i Bømoen, klubbmeisterskap og sesongavslutting ;)  Resultatliste finn du på våre resultatsider, og trykk på "les mer" for å sjå fleire bilete og Kjetil sin rittrapport.Kjetil klar til start!

Vinnar av Noregscup samanlagt Filip Eidsheim tek spurten! Me ser Kjetil bak til høgre!

Me har fengje fylgjande rittrapport frå hovudpersonen;

 "Norgescupfinale og bestenotering! Da var Norgescupfinalen unnagjort i strålende sol i Sandnes. I en mindre kupert løype gikk det fort fra start. Allerede etter en runde/20km ble vi stoppet av dommerne. Pågrunn av en ulykke ble det to timers pause. Når vi endelig var igang igjen, var det det full gass på nytt. Merket fort at formen og beina var veldig gode, så jeg satt stort sett greit med langt framme. De siste to milene ble det en tøff posisjonskamp. De siste kilometerne gikk det styggfort ned mot mål. 500 meter før mål var det et svært teknisk kryss, med rundkjøringer, midtdrabanter osv... Der tapte jeg desverre mange plasser, klarte likevel å innhente mange på innspurten, og krysset mål som nummer 17. Dette er en plassering jeg er svært godt fornøyd med, og moro å kjenne at formen er bra!"


Vinnar av rittet i dag vart Filip Eidsheim (Team Fixit). Han vann dermed Noregscupen samanlagt samstundes...sterkt gjort av bergensaren Eidsheim!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar