søndag 17. august 2014

Kjetil fint med i Follorittet!

Kjetil køyrer inn i haustsesongen på full gass. I dag, sundag 18.08, var det Follorittet på Ås i Akershus som stod på programmet! Me har fengje fylgjande rapport frå Kjetil:

"Godt fornøyd med Follorittet. I sprut regn var det ca 70 pers som stilte til start i eliteklassen. I en relativt teknisk løype var det lettere anspent på våte veier. Det ble syklet en runde på 20 km 5 ganger. Med totalt 1300 hm var det en god bakke som skulle forseres 5 ganger. Beina i dag var
veldig bra. Bortsett fra toppen av lengste bakken fikk jeg en god reise. Etter to runder ble det fint vær og veiene var stort sett tørre. Opp bakken ble det tynnet ut stort sett hver runde. Nest siste runde er vi i underkant av 40 ryttere igjen. Når det er 30 km går det avgjørende bruddet, med blant annet ryttere fra Lillehammer, Frøy-bianci og Ringerike-kraft. Dette medfører at de mindre lagene/klubbene må gjøre jobben. Farten går desverre ned, og de 6 i bruddet holder til mål. Siste gang opp bakken går det fort mot toppen. Godt å kjenne at formen er bra og sitter greit med. Inn mot mål er vi ca 30 igjen. Det blir en tøff finale opp en slak bakke på en god km. De største lagene kjører opptrekk og det er krevende å komme seg fremover i motvinden. Plukker mange plasser på slutten og kommer inn på 16 plass. Morsom løype og ritt!
Er fornøyd med formen og kommer meg stadig i kuperte løyper. Ser frem til å sykle et turritt igjen, Voss - Geilo neste."
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar