søndag 24. mai 2015

Kjetil med 9. og 10. plass i Fana 3-dagars i dag

Kjetil Isaksen, Vossevangen CK, held fram med sterke resultat. Etter siger i fyrste ritt i går tok han 9. plass i Rådalen rundt i dag. Det var det 2. rittet i Fana 3-dagars. I kveld gjekk Fanafjellet opp som det 3. rittet, og der tok Kjetil ein solid 10. plass - det er som kjend ikkje i motbakkar han har sin spisskompetanse.
Kjetil ligg no på ein sterk 3. plass i samandraget før morgondagens avsluttande ritt. Sjå resultat på våre resultatsider. Sjå Kjetil sin rittrapport under.

Fana 3 dagers, ritt 2.
Kom mai du skjønne milde ... 5 grader og sprutregn var veldig kaldt! Hadde på meg mye klær, men hutret og frøys likevel. Også i dag var motivasjonen for brudd stor. Etterhvert ble det etablert et lite brudd. Med flere sterke ryttere i hovedfeltet, stresset folk ikke og tok det rolig. Det var heller dårlig samarbeid for å kjøre inn bruddet. Men all respekt til Fredrik Olsen og Bjørnar Vevatne Øverland! Selv når samarbeidet fungerte tok vi ikke mye innpå. De kom til slutt i mål 1.30 foran feltet. Jeg prøvde på et lite rykk ca. 2 km før mål. Men med iskald kropp var det ikke mye guff. Trillet inn med feltet til en 9 plass. I kveld blir det bakketempo opp til Fanafjellet. Og i morgen avsluttes det med 150 km i en svært kupert løype ... Bare å finne frem klatrebeina :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar