fredag 15. mai 2015

Kjetil viste god form på Noregscupritt nr. 2

Det andre rittet i årets Noregskøpp på landevegen var Gylne Gutuer. Dette er eit spesielt ritt med mange grusparti og utan for mange høgdemeter. Eit teknisk ritt utan monsterbakkar skulle passa Kjetil Isaksen, Vossevangen CK, svært godt, og det gjorde det. Han var lett med i det vesle hovedfeltet som var att ut på siste runden, og som ein av dei beste spurtarane att i gruppa såg ting
særs lyst ut. Diverre skjedde det som ikkje skulle skje: Kjetil punkterte. Veldig surt, men no er Kjetil i form, så det det er berre å gleda seg til dei komande ritta. Sjå resultat på våre resultatsider, og sjå Kjetil sin rittrapport under:

NC 2 Gylne Gutuer Dette var et ritt jeg har gledet meg til lenge. Løypa er ganske så flat, men svært teknisk pga mange grusstrekk. Faktisk 13 av 28 km på grus. Som ventet ble det en kamp for de 150 startende inn på de smale grusveiene. Og en god del kjørte rett ut allerede på første grusparti. Etter noen runder gikk det ganske greit inn på gruspartiene. Først og fremst fordi feltet ble stadig mindre. Den største utfordringen i dag var vinden. Det blåste kraftig og spesielt i sidevind ble det kjørt hardt. Beina og formen var veldig bra. Og det var et veldig morsomt ritt! Når vi la ut på siste runden var det kun 20 prs igjen av hovedfeltet, og det gikk stort sett veldig rolig. De fleste sparer seg til avslutningen. Plutselig ble det punktering. Det tok dessverre litt tid før jeg fikk nytt hjul. Jeg prøvde det jeg kunne for å rekke å komme opp igjen før målgang. Etter et skikkelig magadrag rakk jeg det akkurat ikke.. Kom i mål et par hundre meter etter hovedfeltet og fikk dessverre ikke spurtet. Ble 35 plass. Dette var et legendarisk og morsomt ritt. Og morro å være i form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar