mandag 23. mai 2016

Kjetil Isaksen med toppresultat i Noregscup'n!

Sist helg var det runde nr. 2 i Noregscup'n, og denne gongen var det Otterstad som skipa til sykkelfestival over tre dagar med tre ritt, gateritt, fellestart og temporitt. Kjetil køyrde gaterittet laurdag og kom inn som nr. 9! Det kan du lesa meir om her;

Kanon av Kjetil! Nr. 9 under NCF ranking-gateritt!

Sundag var det fellesstart med Heine Nysæther og Kjetil Isaksen til start. Heine har hatt ein litt tung NC-start i år, og var på ny uheldig. Han sat i hovudfeltet då det gjekk ein velt i langesona. Heine gjekk ned, og til alt hell vart han ikkje skada. Men rittet var over for Heine sin del.


Fellesstarten "Gylne gutuer" er mest som ein klassikar å rekne, då rittet inneheld fleire grusparti. Dette gjer rittet spesielt interessant då dekk og utstyr lyt tilpassast underlaget. Kjetil gjorde kanskje ein av sine beste presatasjonar under fellestarten. I kamp med Noregseliten beit han seg fast og sat med dei beste inn. Joker-laget tok storeslem med dei fem fyrste plassane(!), mens Kjetil kom inn som nr. 17 i lag med resten av Noregseliten. Veldig sterkt gjort av Kjetil.

Kjetil leverte resultat i Noregstoppen!
Vossevangen CK gratulerar med eit strålande resultat, og attgjev Kjetil sine eigne ord frå rittet;

"Gylne Gutuer
I dette rittet er det mye som skal klaffe for å få et godt resultat. Du må selvsagt ha formen inne. Du må også ligge langt fremme hele tiden. Dette pga mange går i bakken, spesielt på gruspartiene. Det er vind stort sett i hele løypa, så du må konstant forflytte deg i feltet.
Spesielt i starten er det mye action. Ryttere som sklir på grusen og flasker som hopper og spretter. For min del kom jeg greit unna det. Etter 2 av 6 runder var feltet allerede halvert. Det ble dessverre ikke lettere av den grunn. Det går i rykk og napp. Fra bånn gass til nesten stopp. Slik er det gjennom hele rittet. Spesielt i medvind og sidevind er det full gass. Et av gruspartiene med medvind ble flere ganger forsert i over 55 km/t.. Av de 150 startende er det kun 40 som får sykle til mål. Og med så få ryttere er man sårbar i vinden. Alle som en må frem å ta vind (burde hvertfall). Skal tilstå jeg var ganske ferdig på slutten. Klarte likevel et siste magedrag, kom fra det bittelille hovedfeltet og spurtet inn til 17.-plass. Veldig moro å ha med Heine også. Etter veldig offensiv kjøring første runden ble det litt hardt på andre runden. I tillegg gikk han i bakken. Uansett veldig moro å se VCK-trøya foran hovedfeltet ;-)"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar