tirsdag 9. mai 2017

VCK hadde ryttara i aksjon på fleire kanter av landet i helga.

På sundag sykla Kjetil inn til ein sterk 2.plass i Oggevatn Rundt ved Vennesla.
 Sjå filmklipp frå spurten i linken.


Som me kan sjå frå Kjetil sin Strava log blei det spurta hardt, 2038watt!!!

Me har fått fylgjande rapport frå Kjetil:


Oggevatn rundt Fikk sannelig lurt med meg et ritt denne helga også. God stemning og god temp på sørlandet. En morsom og kupert løype til å være i denne landsdelen. Rytterne her er kjent for å være offensive og slik var det i dag også. Kom meg avgårde i riktig brudd. Vi ble til slutt så mange som 17-18 prs. Og da gikk det virkelig unna. Vi kjørte mer eller mindre alle mann. Her er det bakkefinale med stigning på gode 200 hm. Gikk overraskende bra oppover i dag. Klarte å støte meg opp til en gruppe på 4 prs. i front. Og etter par km flatt ble det spurt. Var ca. 30 cm bak, men kortvarig skuffelse. Per Eskeland, Gjerstad har blant annet 6 plass fra NC i 2016. Uansett er det kjekkeste at kroppen er på lag og gleden over morsomme ritt er stor.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rune sykla Sund Fellesstart på laurdag, eit ritt på 4 runder i ei 24 km løype i Sund på Sotra.
Rune sin rapport:

Gedigent startfelt, imponerande mange sterke folk. Feltet vart tunna ut etterkvart, var også 3-4 i brot so gjekk inn. I langbakken siste runde for ca. 15 stk. og eg kom meg sovidt opp t dei, men so måtte eg gje 30 meter på toppen 😡😡 Vart liggjande 50-100 meter bak nokre min før eg gav opp. Sykla litt aleina før fem slitne karar tok meg att.

Gjekk også ein gjeng i asfalten rett framom meg på 2. runden. Med vassvittige bike handling skills i Sagan-klasse kom eg meg forbi 😮😮😮lika heil.

Omlag nr. 20 totalt i masterklassane.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Heine sykla laurdag Sundvolden Grand Prix og sundag Ringerike Grand Prix, dette er UCI-ritt med eit svært sterkt startfelt, han sykla på Region Vest sitt lag.
Heine er fortsatt prega etter sjukdomsperioden han har vert igjennom og måtte bryte i helga, noko han er svært lite fornøyd med. Onsdag sykler han temporitt og til helga stiller han i NC, me ynskjer Heine lykke til og veit han kjem sterkt tilbake.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar