søndag 30. juli 2017

NC5-Sandefjord

Lørdag 29.juli var det klart for 5.runde i Norgescupen, Kjetil hadde tatt turen til Sandefjord for å vera med å kjempa, og som vanlig leverte han nok eit sterkt resultat.


Her er kva sykling.no skreiv om rittet:
I M Senior var det et stort felt som satte fart ut fra starten lørdag morgen. Det gikk tidlig et brudd på 17 stk som kjørte godt sammen. Etter hvert ble det dannet nye brudd fra hovedfeltet samtidig som det falt ryttere av i bruddet i front. Det var en krevende teknisk løype i Sandefjord, noe som førte til at det var krevende å finne roen i bruddet. Uten på det nest siste runden gikk det en gruppe på 4 stk av gårde. Bruddet bestod av Åsmund Romstad Løvik, Kristoffer Halvorsen, Trond Håkon Trondsen og Henrik Evensen. Inn mot mål var det ingen som hadde lyst å spurte mot Halvorsen så det var gjentatte bruddforsøk. Etter hvert fikk Løvik en luke og kom alene i mål 3 sekunder foran Trondsen og 9 sekunder foran Evensen.


Sjå resultat her.


Me har fått inn denne rapporten frå Kjetil:


NC (NM-løypa 2018) Det skal sies med en gang at NM løypa er svært spektakulær. 50 % gateritt og 50 % kupert. Gateritt varianten passet meg bra, resten var hardt! Den tøffeste bakken tok mange på senga. Lengre og brattere en profilen viser. 3-4 minutts magedrag. Og 11 ganger opp her skjønte jeg fort ville bli tungt. De første 3-4 rundene gikk det styggfort opp her. Selv om jeg var først inn var det blytungt over. Det hjalp på selvtilliten at mange falt av. Dessverre forsvant de sterkare klatrerne i flere grupper. Er likevel godt fornøyd med bra trøkk i 11 runder og satt med hovedfeltet inn. Kun 60 fikk sykle til mål. Ble nr 2 i hovedfeltet og totalt 28.


Arkiv foto


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar