søndag 30. juni 2024

Dobbel bronse til Kjetil på NM terreng!

I helga var det NM rundbane og kortbane arrangert av Vigrestad SK. Kjetil Kiledal Isaksen deltok i M45-49 for Vossevangen CK, og det gjekk som det pleier for Kjetil: edelt metall begge dagar! Laurdagen var det rundbane, og du kan lesa Kjetil sin rittrapport frå det rittet under. I dag var det kortbane, og på Direktesport.no fekk ein sjå korleis Kjetil plukkar plass etter plass, særleg dei siste 2-3 rundane. Til slutt er det berre tre mann før han totalt i alle masterklassane, og han får ein ny sterk 3. plass i M45-49. Sjå bilete og videoar samt Kjetil sin rapport under!

Kjetil sin rapport frå rundbanerittet laurdagen:

Sto opp tidlig og fikk meg en fin gjennomkjøring av løypa. Det er mye fine flytstier, for det meste på barnål-underlag. Likevel var det et bratt svaparti og en ganske stor dropp som var spenninga. Heldigvis var det tørt når vi kjørte på ettermiddagen, så det gikk fint.

Som alltid er det smak av melkesyre kort tid etter start. Planen var å være offensiv fra start og forsøke å ligge topp 10. Etter kun 5 minutter siger hjemmefavoritten Thomas Nærland (Bryne CK) ifra. Han har vært suveren siste terreng-rittene, og det er han i dag også. Han får en stor luke på ganske kort tid. Bak han er det mye jevnere. Selv om det er blytungt, plukker jeg noen plasser mot slutten. Godt fornøyd med 6 plass av alle i master og 3 i klassen.

Ned berget

Heimatt ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar